gradnja

Superbrands Srbija

Tesla sistemi su po drugi put izabrani za nagradu Superbrands Srbije. Nalaze se među 79 kompanija koje posluju u Srbiji čiji superbrend traje deceniju, od prvog proglašenja 2007. godine do poslednjeg proglašenja pobednika 2018. godine.

Prelistajte publikaciju Superbrands Srbija – 2018.

Superbrands, osnovan 1994. godine u Ujedinjenom Kraljevstvu Velike Britanije i Severne Irske, vodeća je svetska platforma za promociju brendova koja poboljšava informisanost o brendiranju i promoviše tu oblast kroz prepoznavanje i utvrđivanje vodećih međunarodnih i lokalnih brendova u svakoj zemlji članici, kojih je danas 88 zemalja širom sveta.

Svetski program Superbrands organizovan je po četvrti put u Srbiji pod nazivom Corporate Superbrands Srbija 2017/8.

Program je namenjen promovisanju najboljih srpskih i internacionalnih brendova – kompanija na teritoriji Srbije.

Kroz strogu selekciju i poštujući ista pravila u čitavom svetu izabrano je 2600 kompanija koje posluju na teritoriji Srbije razvrstanih u 35 kategorija. Zatim se vrše dva kruga glasanja gde se bira 236 kompanija kojima je dodeljen status Corporate Superbrands 2017/8. Nije moguće vršiti prijavu kompanija za nagradu superbrand.

U svakoj kategoriji se bira sedam, odnosno pet najboljih brendova.

U grupi ENERGIJA izabrani brendovi su: 

  • Ball pakovanja
  • Elektroprivreda Srbije
  • Lukoil Srbija
  • NIS a.d.
  • OMV Srbija
  • Schneider Electric

Interesantno je pogledati izbor Superbrendova u svetu: NemačkaEngleskaSADRusijaItalijaUjedinjeni Arapski EmiratiJapanSingapurHrvatskaBosnaAustralijaSlovenija

 

Građevinsko preduzeće u Beogradu

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *